Huis Sint-Jozef

Vacatures: 0

Over ons

Huis Sint-Jozef is een woonzorgcentrum met 77 woongelegenheden, 5 plaatsen kortverblijf en een dagcentrum, waar zorgverlening hand in hand gaat met een fijne woonomgeving en aandacht voor de levenskwaliteit van oudere personen.

Dit is dan ook de kern van de opdracht: levenskwaliteit en levensplezier bezorgen aan oudere mensen die zich om diverse redenen niet meer kunnen handhaven in hun thuissituatie. Daarom wordt er zoveel mogelijk ingegaan op de vragen van de bewoners en hun familie, geeft men aandacht aan alle aspecten die de bewoners kunnen gelukkig maken en hen een warm thuisgevoel geven. Ook als het levenseinde nadert. Via een doorgedreven palliatieve zorg blijven de medewerkers de oudere en haar familie nabij en omringen hen met deskundige maar warme zorg.
Huis Sint-Jozef biedt deskundige en professionele omgeving waar iedere bewoner een warme thuis heeft, waar hij zichzelf kan zijn en zijn eigen leven kan leiden.

Als uiterst gedreven medewerker van Huis Sint-Jozef staat de directie, samen met het team, elke dag met hart en ziel klaar om de bewoners te ondersteunen om hun leven in eigen handen te kunnen houden. Zo wordt een comfortabele woonomgeving ook echt een warme thuis waarin de bewoner kan wonen, leven, genieten en dit zonder zorgen.